beroepenvoorlichting 7 juni 2022

beroepenvoorlichting 7 juni 2022

Category : Actueel , Goede doelen

De Rotaryclubs Doetinchem-Oude IJssel en Doetinchem verzorgen een beroepenvoorlichting voor leerlingen van middelbare scholen in Doetinchem en Silvolde. Dit doen zij al meer dan 30 jaar.

De beroepenvoorlichting is voor Leerlingen van Het Ludgercollege, het Rietveld Lyceum en het Ulenhof College in Doetinchem en het Almende College in Silvolde.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de scholieren en hun ouders de mogelijkheid  informatie over de meest uiteenlopende beroepen te vergaren. Zij kunnen in één-op-één gesprekken vragen stellen aan mensen met het beroep van hun keus. Zij krijgen dus informatie vanuit de praktijk. Die kennis kan leerlingen helpen bij het maken van een goede beroepskeuze. 

Beide Doetinchemse Rotaryclubs en de vier scholen hebben inmiddels dertig jaar ervaring met het evenement. Het succes van de activiteit is te danken aan het grote netwerk van leden van de Rotaryclubs en de samenwerkende scholen. Er zijn ruim 70 beroepenvoorlichters aanwezig van de meest uiteenlopende beroepen. 

Bekijk hier de video van 2015:

 


Aanmeldstatus

Bijeenkomsten Rotary Clubaanmelden_000

Volg ons op Twitter

Aanmeldstatus

Bijeenkomsten Rotary Clubaanmelden_000

Volg ons op Twitter