Jouw inzet heeft impact

Jouw inzet heeft impact. Rotaryclub Doetinchem-Oude IJsselJouw inzet heeft impact. Rotaryclub Doetinchem-Oude IJssel is opgericht in 1976 en telt momenteel 14 leden, zowel vrouwen als mannen en van verschillende leeftijden. Onze ambitie is te groeien naar 20 leden. Onze leden wonen of werken in Doetinchem en omringende plaatsen. Lid zijn van Rotary betekent dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat jij je in wilt zetten voor de samenleving. Niet alleen door het opzetten van lokale en wereldomvattende goededoelen projecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis.

Maar ook vriendschap
Maar er is meer. Vriendschap is een belangrijke pijler onder onze club en is de basis voor succesvolle projecten. In Rotaryverband projecten oppakken met een gemêleerd gezelschap is inspirerend en leidt niet zelden tot nieuwe vriendschappen.

We versterken de onderlinge band met wekelijkse bijeenkomsten. Onder het genot van een drankje kun je bijpraten en horen wat er zoal leeft in elkaars vakgebied of privé leven. Of je kunt een mening vragen aan een ander lid over een bepaald onderwerp. Immers van veel beroepen zijn afgevaardigden lid van de Rotaryclub.

Als lid van Rotary word je opgenomen in een groot netwerk, het lidmaatschap is een internationaal paspoort waarmee je welkom bent in elke club over de hele wereld. Rotary verruimt je blik op de samenleving.

Een Rotaryclub is nadrukkelijk geen businessclub maar een plaats waar je in alle openheid kunt praten over mogelijkheden en ontwikkelingen die spelen in beroep of het privéleven, waar je van anderen kunt leren. Zo kan Rotary in moeilijke situaties verrassend veel steun geven. Vriendschap en je inzetten voor anderen vormen de basis voor een succesvol lidmaatschap.

Ook interesse?
Jouw inzet heeft impact. Ook belangstelling lid te worden van een Rotaryclub? Vul dan het onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  Meer informatie over Rotary vind je op de website van Rotary Nederland.


  Aanmeldstatus

  Bijeenkomsten Rotary Club  aanmelden_000

  Volg ons op Twitter

  Aanmeldstatus

  Bijeenkomsten Rotary Club  aanmelden_000

  Volg ons op Twitter