Kerstkaarten Sterren Stralen te koop in Rotarywinkel

  • -

Kerstkaarten Sterren Stralen te koop in Rotarywinkel

Category : Actueel , Goede doelen

45Leden van de Rotaryclubs Doetinchem Oude-IJssel en Doetinchem verkopen van eind november tot eind december vanuit de Catharinastraat in het stadshart van Doetinchem voor het goede doel onder meer kerstkaarten (foto), Zweedse fakkels en Glühwein. Plaats van handeling is het winkelpand, waarin voorheen Dixons was gehuisvest.

De verkoop van de kerstkaarten, ontworpen door Leo ten Have creatieve communicatie, is onderdeel van de inzamelingsactie Sterren Stralen voor het aan de Plantenstraat 2 in Doetinchem in te richten Inloophuis voor kankerpatiënten Oude IJssel. Op de kunstzinnige kaarten staan afbeeldingen van schilderijen van bewoners van Fatima Zorg in Nieuw-Wehl.

Kerstbomen

Bij de aanschaf van een set van tien kerstkaarten (kosten 10 euro) gaat een lamp branden in een van de twee enorme kerstbomen die vanaf 5 december op het Simonsplein in het centrum en bij winkelcentrum De Bongerd op De Huet staan. De kerstkaarten zijn in drie varianten verkrijgbaar.

De actie Sterren Stralen zet Doetinchem in feestmaand december naar verwachting op twee plaatsen prachtig in het licht. Het feeërieke geheel symboliseert op bijzondere wijze de betrokkenheid van de regionale bevolking bij het inloophuis, dat mensen met kanker en hun naasten na opening mettertijd een warm thuis wil bieden.

De unieke kunstwerken die door bewoners van Fatima voor de kaarten zijn vervaardigd, komen ter beschikking van de grootste aankopers. Dus hoe meer kaarten, hoe groter de kans een exclusief schilderij te verwerven.

De kerstkaarten zijn ook te bestellen via de website van Rotaryclub Doetinchem-Oude IJssel: www.rcdoij.nl/sterren-stralen/

Bedrijven

Naast de inzet van particulieren, verwacht de organisatie van Sterren Stralen veel van bedrijven. In het kader van het onderhouden van de goede contacten wensen zij hun afnemers en leveranciers in het najaar per kaart dikwijls prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

Bedrijven die het Inloophuis Oude IJssel een warm hart toedragen, slaan dan twee vliegen in een klap. Zij versturen mooi vormgegeven representatieve kerstkaarten en bevorderen tegelijkertijd de totstandkoming van een belangrijke sociale voorziening, waar grote behoefte aan bestaat.


Bijeenkomsten Rotary Clubaanmelden_000

Volg ons op Twitter